Algemene informatie

Verscholen achter zwaaiende takken bevindt zich een groep jongeren op het prachtige terrein van Berka. Vierstemmige zang, uitdagende workshops, diepe gesprekken, wilde activiteiten en gemoedelijke kampvuren vormen het kamp. In twaalf dagen krijg je de kans om je grenzen te verleggen en je horizon te verbreden. Leef je overdag uit tijdens het sport en spel, om ’s avonds onder het genot van een kop warme chocolademelk dieper op het thema in te gaan met je sjok-groepje. Lukt het jou om dit jaar de staf te verslaan tijdens het volleyballen?

Tijdens dit kamp krijg je de vrijheid en de kans om jezelf te ontdekken: een unieke mix van avontuurlijkheid en geborgenheid. Zingen, sporten, toneelspelen – je hebt alle vrijheid om jouw talenten te ontdekken en te delen. Tijdens het kamp verzorgt de priester de twee mensenwijdingsdiensten en elke avond een rustige dagsluiting. Pomp je banden op en verstel je zadel, want tijdens het kamp vertrekken we op een fietstocht. Waarheen? Daar kun je deze zomer zelf achter komen!

Belangrijkste info op een rijtje

Data
5 t/m 17 augustus 2024
Prijs
€ 412
Leeftijd
13 t/m 16 jaar
Locatie
Kampterrein Berka, Ruinen (NL)
Onder begeleiding van
Mariska Hunfeld-Jue

Sjok-groepjes

Als de avond valt geniet je met jouw sjok-groepje van een heerlijke warme chocolademelk. Onder de sterrenhemel, bij het schijnsel van een olielamp, wordt samen met een staflid een ontspannen moment gecreëerd waarop er op de dag wordt teruggeblikt. Daardoor leer je elkaar beter kennen en kun je echt even vertellen hoe het met je gaat. Vaak is dit het favoriete moment van de dag, een fijne manier om samen de dag af te sluiten.

Workshops

Na het ontbijt en het zingen ga je in groepjes uiteen voor de workshops. Stafleden dagen je uit om je grenzen te verleggen en natuurlijk heel veel lol te hebben! De workshops bestaan uit sporten, fotograferen, toneelspelen of het ultieme bosspel bedenken.. En heb je bijvoorbeeld wel eens van slacklining gehoord? Oefening baart kunst!

Foto's

Warme chocolademelk bij het schijnsel van een olielamp. Goede gesprekken onder de sterrenhemel na een dag vol uitdagende workshops. Nieuwe vrienden en flauwe grappen, ga jij met ons mee?