Algemene informatie

Verscholen achter zwaaiende takken bevindt zich een groep jongeren op het prachtige terrein van Berka. Dagen gevuld met 4 stemmige zang, uitdagende workshops, diepe  gesprekken, wilde activiteiten en gemoedelijke kampvuren vormen het kamp. In twaalf dagen krijg je de kans om je grenzen te verleggen en je horizon te verrijken. Leef je door de dag uit tijdens het sport en spel om ’s avonds dieper op het thema in te gaan tijdens de sjok-groepjes onder het genot van een warme kop chocolademelk. Lukt het jou om dit jaar de staf te verslaan tijdens het volleyballen?

Tijdens dit kamp krijg je de vrijheid en de kans om jezelf te ontdekken, een unieke mix van avontuurlijkheid en geborgenheid. Zingen, sporten, toneelspelen, er is voor jou de vrijheid om je talenten te laten uitspringen. Tijdens het kamp zorgt de priester voor de twee mensenwijdingsdiensten en een rustige dagsluiting. Pomp je banden op en verstel je zadel want tijdens het kamp trekken we op fietstocht. Waarheen? Kom er zelf achter tijdens deze zomer.

Belangrijkste info op een rijtje

Data
Nog onbekend
Prijs
-
Leeftijd
13 t/m 16 jaar
Locatie
Kampterrein Berka, Ruinen (NL)
Onder begeleiding van
-

Sjok-groepjes

Als de avond valt zal je in sjok-groepjes genieten van een heerlijke warme chocolademelk. Onder de sterrenhemel, bij het schijnsel van een olielamp wordt samen met een staflid een ontspannen moment gecreëerd waarbij er terug wordt gekeken op de dag. Hierdoor zal je elkaar beter leren kennen en kan je echt even vertellen hoe het met je gaat. Vaak is dit het favoriete moment van de dag, een fijne manier om samen de dag af te sluiten.

Workshops

Na het ontbijt en het zingen zal je in groepjes uiteengaan voor de workshops. Stafleden dagen je uit om je grenzen te verleggen en natuurlijk heel veel lol te hebben! De workshops zullen bestaan uit sporten, fotograferen, toneelspelen, het ultieme bosspel bedenken en heb je bijvoorbeeld wel eens van slacklining gehoord? Oefening baart kunst!

Foto's

Warme chocolademelk bij het schijnsel van een olielamp. Goede gesprekken onder de sterrenhemel na een dag vol uitdagende workshops. Nieuwe vrienden en flauwe grappen, ga jij met ons mee?