Algemene informatie

Tien dagen lang ga je met 35 andere kinderen en de staf tussen de bomen van Berka op ontdekkingstocht. Samen op avontuur en met kaart en kompas speuren in de omgeving van de prachtige Drentse hei en bossen. Na een goed ontbijt met pap heb je genoeg energie om rennend de vlag van de andere tent te veroveren of de staf te verslaan tijdens een potje trefbal. Op kamp leer je samen bouwen met hout, brood bakken, verhalen vertellen, vuur maken en nog veel meer.. Met grappen, toneelstukken en plezier zorgt de staf voor een lach op jouw gezicht. Dus trek je wandelschoenen aan en ga met ons mee!

Belangrijkste info op een rijtje

Dit kamp is vol, nieuwe aanmeldingen komen op de wachtlijst.

Data
21 t/m 30 juli 2024
Prijs
€ 379
Leeftijd
10 t/m 12 jaar
Locatie
Kampterrein Berka, Ruinen (NL)
Onder begeleiding van
Miriam van Osch

Samen in je eigen tent

Als de sterren je ’s avonds terugleiden naar het kampterrein, kruip je met je nieuwe vrienden in de tent om daar heerlijk weg te dromen. Alle kinderen zijn naar leeftijd verdeeld over twee jongens- en twee meisjestenten. Door de hechte en geborgen groep is er aandacht voor iedereen. Op die manier beleef je het kamp met je leeftijdsgenoten en maak je snel nieuwe vrienden. De staf verzorgt allerlei leuke activiteiten overdag en je tentleider slaapt ’s nachts bij je in de tent.

Activiteiten

De activiteiten ondernemen we met z’n allen, iedereen doet mee! De staf biedt met veel plezier in workshops de mogelijkheid om allerlei verschillende vaardigheden aan te leren. Wat dacht je van muziek, kunst, sporten, toneel en bouwprojecten? Met het hele kamp zingen we de mooiste liedjes en luisteren we elke dag weer naar het volgende deel van het verhaal van de priester. Het verhaal heeft natuurlijk te maken met het kampthema dat de rode draad vormt door het hele kamp heen.

Op avontuur

Op Klein Berkakamp willen we de kinderen laten groeien. We dagen ze uit en laten ze spelenderwijs avonturen beleven. We gaan ook met z’n allen op pad. Belangrijk is dat de kinderen zich thuis gaan voelen en volop van het kamp kunnen genieten.

Foto's

Maak jij deze zomer nieuwe herinneringen met ons?