Algemene informatie

Ben jij een avontuur liefhebber? Wil jij graag jonge mensen van over de hele wereld ontmoeten? Ga dan met ons mee op IYC!
Aanmeldingen van IYC gaan pas eind januari 2020 open, dus als je mee wilt met IYC als deelnemer moet je nog even wachten met aanmelden.
Het kamp wordt geleid door een thema dat ons begeleidt tijdens onze vierdaagse hike en tijdens de workshops, sport en spel. De avonden brengen we door onder de sterrenhemel, rond een kampvuur en met een of twee gitaren. Onder het genot van warme chocomelk en een persoonlijk gesprek. Elk jaar vindt IYC plaats op een andere locatie, in een ander land. De afgelopen jaren was het in Frankrijk, Bosnië & Herzegovina, Portugal, Italië, Polen, Spanje, Zweden en Roemenië.
De bestemming van IYC 2020 is nog niet bekend! De staf is hard aan de slag met alle voorbereidingen van dien.
Een onderdeel van deze voorbereiding is het vormen van de nieuwe staf, het brainstormen over het land waar we heen zullen gaan, en nog meer spannende dingen.
De staf aanmeldingen van IYC 2020 zijn nog niet geopend, maar als jij het voor je ziet om op ons avontuurlijke kamp staflid te worden, kan je je aanmelden zodra de aanmeldingen open gaan! En wie weet ga je deze zomer met ons mee naar een land in Europa, waar we met het hele kamp een prachtige plek maken.
Als je op de hoogte wil blijven van alle voorbereidingen en updates van IYC 2020, hou dan onze website en Facebook pagina in de gaten!
Heb je vragen over de details van IYC? Stuur dan een mailtje naar info@iycamp.com , en ons secretariaat zal zo snel mogelijk antwoord geven!

Belangrijkste info op een rijtje

Data
3 august 2020 - 17 august 2020
Prijs
€404,-
Leeftijd
17 - 24 years
Locatie
Europe
Onder begeleiding van
Priester: Yecu Barnech

Hike

Elk jaar heeft IYCamp weer een nieuwe, prachtige omgeving. Om daar optimaal gebruik van te maken gaat het hele kamp op een vierdaagse ‘hike’. Dit is een wandeltocht in groepjes, waarbij je iedere avond je eigen slaapplek zoekt. Dit zijn dagen vol uitdaging, natuur en goede gesprekken. Na deze tocht komt iedereen weer bij elkaar op het kampterrein, om vol verhalen met elkaar te genieten van de rest van het kamp.

Zingen

Op IYCamp wordt veel gezongen. Natuurlijk is er elke dag koorzang, maar ook bij het kampvuur en tijdens de hike wordt gezongen. Een hoogtepunt in het kamp is het concert dat we voor de lokale bevolking geven aan het einde van de twee weken.

Workshops

Een belangrijk onderdeel van het dagprogramma is gereserveerd voor de workshops, die met veel enthousiasme en toewijding worden gegeven door één of twee deelnemers of stafleden. Hier heb je de mogelijkheid écht iets (nieuws) te leren. Een greep uit de workshops van de afgelopen jaren: theater, koken, sport, land art, muziek, filmen, jongleren, fotografie, tekenen, bouwen, martial arts, humor, filosofie, poëzie. Aan het einde van het kamp geeft elke groep een presentatie op de ‘social evening’.

Foto's