Steun ons

De kampen van de Christengemeenschap zijn al meer dan negentig jaar een begrip in Nederland. Het aantal kampen wisselt zo nu en dan, net als de animo vanuit de deelnemers. Maar elk jaar opnieuw is er een grote groep vrijwilligers die de kampen mogelijk maakt. Achter de schermen wordt er vanuit verschillende taakgroepen ook buiten de kampen om gewerkt aan het mogelijk maken van de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de begeleiding van coördinatoren, het onderhouden van de terreinen en het scholen van onze vrijwilligers. Ook draagt de kamporganisatie jaarlijks bij aan het levensonderhoud van de priesters van de Christengemeenschap en zijn er de lopende kosten van ons secretariaat.

Van het kampgeld dat de deelnemers betalen gaat ongeveer 65% direct naar de organisatie van een kamp. Daarvan wordt voeding gekocht, reiskosten betaald en doen we leuke dingen met elkaar. De overige 35% gebruiken we voor de kosten die niet direct bij het kamp horen, zoals hiervoor genoemd. Daarbij horen ook de aanschaf van tenten en het afsluiten van de juiste verzekeringen.

Alle kosten worden gedekt door de deelnemers van de kampen (en hun ouders). Ga je niet mee op kamp en wil je toch een bijdrage leveren? Dat kan door een donatie te doen. Daarmee kunnen we vaste kosten dekken en onze kortingsregeling voor minder bedeelden bekostigen. Op die manier blijven de kampen voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar. Alvast hartelijk dank!