Werving

Zie je ook dat jouw kind meer zichzelf is geworden op kamp? Vaak krijgen wij zeer enthousiaste reacties van ouders en deelnemers na afloop van een kamp, soms met de vraag hoe ze zelf kunnen helpen aan de voortzetting van onze kampen. Je kunt ons helpen met werven!  Wij hebben de laatste jaren een actievere en professionelere werving gevoerd, maar de allerbeste wervingsmethode is het via-via-effect. Jouw persoonlijke ervaring als deelnemer of ouder met een kampgaand kind is daarom voor ons van onschatbare waarde. Vertel je familie, vrienden, buren, leraren over de mooie ervaringen met de kampen van jou en/of jouw kind. Daarmee help je ons enorm!

Ook kun je meewerken aan de voortzetting van onze prachtige kampen door jezelf met onderstaand formulier voor onze wervingsactie aan te melden. Elk jaar kunnen wij jou zomerkampfolders (voorbeeld in PDF) en posters (voorbeeld in PDF) toesturen die je in jouw omgeving kunt verspreiden en kunt gebruiken om andere mensen van informatie te voorzien. Daarnaast kun je je aanmelden voor de winterkampflyers (voorbeeld in PDF) en posters (voorbeeld in PDF).

Heb je vragen over het achterlaten van je gegevens of het verspreiden van het materiaal? Neem dan contact op met de Taakgroep Communicatie op communicatie@helioskampen.nl. Als je jouw telefoonnummer vermeldt, word je zo snel mogelijk teruggebeld.

Bij voorbaat heel veel dank!