Werving

Ziet u ook dat uw kind meer zichzelf is geworden op kamp? Vaak krijgen wij zeer enthousiaste reacties van ouders na afloop van een kamp, soms met de vraag hoe ouders zelf kunnen helpen aan de voortzetting van onze kampen. U kunt ons helpen met werven!  Wij hebben de laatste jaren een actievere en professionelere werving gevoerd, maar de allerbeste wervingsmethode is het via-via-effect. Uw persoonlijke ervaring als ouder met een kampgaand kind is daarom voor ons van onschatbare waarde. Vertel uw familie, vrienden, buren, leraren over de mooie ervaringen van u en uw kind met de kampen, daarmee helpt u ons enorm!

Ook kunt u meewerken aan de voortzetting van onze prachtige kampen door u met onderstaand formulier aan te melden voor onze wervingsactie. Elk jaar kunnen wij u zomerkampfolders (voorbeeld in PDF) en posters (voorbeeld in PDF) toe sturen die u in uw omgeving kunt verspreiden en die u kunt gebruiken om andere mensen van informatie te voorzien. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden voor de winterkampflyers (voorbeeld in PDF) en posters (voorbeeld in PDF).

Heeft u vragen over het achterlaten van uw gegevens of het verspreiden van het materiaal? Neem dan contact op met de Taakgroep Communicatie op communicatie@helioskampen.nl. Als u uw telefoonnummer vermeldt, belt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Bij voorbaat heel veel dank!