Werving

Mond-tot-mondreclame

Zie je ook dat jouw kind meer zichzelf is geworden op kamp? Vaak krijgen wij zeer enthousiaste reacties van ouders en deelnemers na afloop van een kamp, soms met de vraag hoe ze zelf kunnen helpen aan de voortzetting van onze kampen. Je kunt ons helpen met werven!  Wij hebben de laatste jaren een actievere en professionelere werving gevoerd, maar de allerbeste wervingsmethode is het via-via-effect. Jouw persoonlijke ervaring als deelnemer of ouder met een kampgaand kind is daarom voor ons van onschatbare waarde. Vertel je familie, vrienden, buren, leraren over de mooie ervaringen met de kampen van jou en/of jouw kind. Daarmee help je ons enorm!

Helios Magazine

In plaats van de gebruikelijke promotiefolder geeft Helios in december 2022 eenmalig een uitgebreid magazine uit, met kampverslagen, kampfoto’s en achtergrondverhalen. Centraal staat de vraag: wat maakt kamp zo bijzonder? Mocht je het magazine willen bestellen, dan kun je dat doen via onderstaand formulier. Wij zullen je dan gratis een exemplaar toesturen. Je kunt ook (gratis) extra magazines bestellen om te verspreiden in jouw omgeving.

  • Mocht je meer dan drie magazines willen bestellen, dan kun je een mail sturen naar communicatie@helioskampen.nl. Let op: Alle deelnemers en stafleden van 2022 ontvangen sowieso al een magazine.
  • Dit wordt alleen gebruikt als we je iets willen vragen over jouw adres of aanvraag.

Heb je vragen over het magazine, het achterlaten van je gegevens of het verspreiden van het promotiemateriaal? Neem dan contact op met de Taakgroep Communicatie op communicatie@helioskampen.nl.

Bij voorbaat veel dank!