Algemene informatie

Een kamp met ontspannend karakter en een plek waar ouders en kinderen tot elkaar kunnen komen. Heerlijk eten, interessante workshops, gekke activiteiten, bekoorlijke liederen vormen het recept voor een onvergetelijke vakantie in de Drentse heide. Samen met de ouders zorgt de staf dat niemand zich hoeft te vervelen tijdens de aangename dagen in de zon.

De avonturen variëren van activiteiten met iedereen samen tot activiteiten met je eigen leeftijdsgenoten. Het thema van het kamp zal niet alleen voor de kinderen betekenis hebben, maar ook de ouders kunnen hier waarde uit halen.

Ook degene die niet met kinderen komen, kunnen volop genieten van de sfeer van het kamp. Kinderen zelf dienen samen met een volwassene te komen en een eigen tent mee te nemen.

Let op: Bij het aanmelden voegt u uw kind toe aan uw eigen aanmeldformulier.

Belangrijkste info op een rijtje

Data
06-08-2020 t/m 15-08-2020
Prijs
2 t/m 7 jaar: €179
8 t/m 10 jaar : €276
Volwassene: €344
Leeftijd
Kinderen 2 t/m 10 jaar & Volwassenen
Locatie
Kampterrein Berka, Ruinen (NL)
Onder begeleiding van
Priester: Mariska Hunfeld-Jue

Kinder- en Volwassenengroepjes

In de ochtend gaan alle kinderen naar hun eigen kindergroepje, verdeeld op leeftijd. Onder leiding van een staflid gaan ze hutten bouwen, spelletjes doen, vliegers maken, knutselen of een oventje bouwen. Tegelijkertijd kunnen de volwassenen aan workshops deelnemen. Deze worden georganiseerd door een of meerdere volwassen deelnemers. Dit kan van alles zijn: voorgaande jaren waren er workshops beeldhouwen, schilderen, middels toneel naar je eigen biografie kijken of het bestuderen van de brieven van Paulus.

Vrije middagen

Vakantie’vier’kamp is een kamp, maar ook een vakantie met het gezin. Daarom is er een aantal middagen waarop er geen activiteiten zijn en elk gezin afzonderlijk de prachtige omgeving kan verkennen. De Drentse heide en omgeving Ruinen lenen zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten.

Kampvuur

Veel deelnemers ervaren het kampvuur ’s avonds als een van de fijnste en belangrijkste onderdelen van het kamp. Elke avond na de dagsluiting wordt onder de Drentse sterrenhemel het vuur ontstoken, waar door de volwassen deelnemers en kampstaf wordt gezongen, nagepraat over de dag en vooruitgekeken naar alles wat nog komen gaat.

Foto's

Samen zingen en muziek maken, wandelen over uitgestrekte heiden en velden en genieten van de poppenkastshow. Ga jij ook mee?