Declaratieformulier

Stafleden, leden van de AV en anderen die onkosten kunnen declareren kunnen gebruik maken van dit declaratieformulier. Het declaratieformulier kun je in Excel (of een ander programma) openen en invullen. Stuur vervolgens dit formulier voorzien van scans/foto’s van de bonnen per mail naar de penningmeester van je kamp/taakgroep.

In het declaratieformulier staan ook de voorwaarden met betrekking tot het declareren van gemaakte kosten.

Download hier het declaratieformulier

Stappenplan voor het declareren van onkosten

  1. Download het formulier.
  2. Vul alle velden in die voor jou bestemd zijn (zie daarvoor de toelichting). Gebruik voor iedere taakgroep een los formulier.
  3. Maak foto’s/scan/PDF’s van alle bonnetjes (zorg dat het bestand niet te groot wordt, maar dat deze wel leesbaar zijn).
    1. Tip: maak gebruik van een app zoals ‘Tiny Scanner’ op je smartphone om goede foto’s te maken van bonnetjes zonder dat het bestand te groot wordt.
    2. Doen: geef de bestanden een logische naam met een nummer en verwijs daarnaar in je declaratie
  4. Mail je declaratie naar de penningmeester van je kamp/taakgroep.
    Deze zal je formulier accorderen en doorsturen naar de penningmeester van het bestuur. Het streven van het bestuur is om binnen 2 weken na ontvangst van jouw declaratie tot uitbetaling over te gaan. Duurt het langer dan verwacht? Raadpleeg dan eerst de penningmeester van je kamp/taakgroep.