Kamplocaties

Berka is het oudste kampterrein: al sinds 1963 worden er kampen gehouden. Berka ligt aan de rand van nationaal park Dwingelderveld, vlakbij het Drentse Ruinen. Naast de heide is er ook een bos met een ven vlakbij. Het is een mooi, bosrijk terrein, met beschutte plekken, waar de tenten staan. Een groot open veld is geschikt voor sporten en volksdansen. Op dit terrein vinden Berka Jong, Kinderkamp Berka en Vakantie’vier’kamp plaats.

Rogery ligt in de Belgische Ardennen. Op een heuveltop, aan een onverhard weggetje, ligt een groot grasveld. Dit veld is aan de ene kant omringt door bossen en andere begroeiïng en aan de andere kant kijk je uit over de wijde omgeving. De bossen in de omgeving zijn heel geschikt voor spannende spellen en mooie wandelingen. Op dit terrein vinden Kinder- en Jeugdkamp Rogery plaats.

Stoos ligt in Zwitserland en is een klein gebied nabij de Vierwaldstättersee. Het dorpje ligt op een hoogte van 1300 meter en is alleen bereikbaar met een klein boemeltreintje dat vanuit het dal de berg op en neer rijdt. Er rijden geen auto’s in het dorp en het is er vrij gebleven van massatoerisme. Dit zorgt ervoor dat dit unieke oord haar eigen sfeer heeft weten te behouden. Elk voorjaar vindt hier het Winterkamp plaats.

Dan zijn er nog twee kampen op andere locaties. Kampen vinden plaats op diverse andere locaties. Het Zeilzwerfkamp trekt over de Friese meren en het IYCamp  en het Wanderkamp hebben elk jaar een nieuw kampterrein binnen Europa.