Kamplocaties

Berka is het oudste kampterrein: al sinds 1963 worden er kampen gehouden. Berka ligt aan de rand van nationaal park Dwingelderveld, vlakbij het Drentse Ruinen, tussen bos en heide. Het is een mooi, bosrijk terrein, met beschutte plekken waar de tenten staan. Het grote open veld is geschikt voor sporten en volksdansen. Op dit terrein vinden Berka Jong, Kinderkamp Berka, Klein Berkakamp en Vakantie’vier’kamp plaats.

Rogery ligt in de Belgische Ardennen. Op een heuveltop, aan een onverhard weggetje, vind je een groot grasveld. Dit veld is aan de ene kant omringd door bossen; aan de andere kant kijk je uit over de wijde omgeving. De omgeving is heel geschikt voor spannende spellen en mooie wandelingen. Op dit terrein vinden Kinder- en Jeugdkamp Rogery plaats.

Stoos ligt in Zwitserland en is een klein gebied nabij de Vierwaldstättersee. Het dorpje ligt op een hoogte van 1300 meter en is alleen bereikbaar met een klein boemeltreintje dat vanuit het dal de berg op en neer rijdt. Er rijden geen auto’s in het dorp en het is er vrij gebleven van massatoerisme. Dat zorgt ervoor dat dit unieke oord zijn eigen sfeer heeft weten te behouden. Elk voorjaar vindt hier het Winterkamp plaats.

Dan zijn er nog drie kampen op andere locaties: het Zeilzwerfkamp trekt over de Friese meren, en het International Youth Camp  en het Wanderkamp vinden elk jaar een nieuw kampterrein binnen Europa.