Leuk dat je geïnteresseerd bent in de open dag op Berka! Op zaterdag 27 mei laten we zien wat er op ons kampterrein in Drenthe gebeurt en kun je wat meemaken van de kampsfeer. Tijdens de open dag is er een dienst, zingen we met elkaar en genieten we van een voedzame kampmaaltijd. ‘s Middags zijn er workshops en is er ruimte voor ontmoeting.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur: ontvangst met koffie en thee
10.30 uur: zingen
10.50 uur: start mensenwijdingsdienst in de tent + wandeling voor kinderen

Na de mensenwijdingsdienst is er een middagprogramma, dat bestaat uit:

  • Gezamenlijke maaltijd onder het genot van kampverhalen
  • Workshops (o.a. rondleiding over het terrein, verdieping over de religie op kamp, sport en spel)
  • Gezamenlijk zingen

16.30 uur: einde open dag

Aanmelden
Je kunt je tot uiterlijk 17 mei aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Er is plek voor 125 mensen. Mochten die plekken voor 17 mei al gevuld zijn, dan zullen we het aanmeldformulier eerder sluiten. In de week voorafgaand aan de open dag ontvang je per email de laatste praktische informatie zoals een paklijst en informatie over bereikbaarheid van het terrein.

Enkele belangrijke praktische punten:

  • Het kampterrein bestaat voor een deel uit grasland en voor de rest uit bos. De route tussen de toegang tot het terrein, het sanitair en de verschillende tenten is grotendeels onverhard en kan uitdagend zijn voor mindervalide mensen.
  • Het programma vindt buiten en in tenten plaats, waarbij we op houten banken zitten. Het is aan te raden om een kussentje of eigen stoel mee te nemen als wat meer comfort noodzakelijk is.
  • We nodigen iedereen die komt uit om op de dag zelf een vrijwillige financiële bijdrage te doen voor het dekken van de gemaakte kosten.
  • Wil je een aanmelding wijzigen of heb je een vraag? Mail ons dan op opendag@helioskampen.nl.