Geld terug zomerkampen 2020

Via onderstaand formulier is het mogelijk om reeds betaald kampgeld voor de zomer van 2020 terug te vragen. Dat geldt alleen voor deelnemers die van ons bericht hebben gehad dat ze niet, of alleen in aangepaste vorm, aan het kamp kunnen deelnemen. Het terugvragen van geld is mogelijk tot en met 31 augustus 2020. Na die datum worden niet teruggevraagde bedragen omgezet in een gift. Een voucher voor een kamp van volgend jaar is niet mogelijk omdat dat voor ons een te grote administratieve last oplevert. Meer daarover en over de kampen van 2021 leest u bij de veelgestelde vragen.

Naast dat u het hele bedrag kunt terugvragen, bieden we ook de optie een deel van het reeds betaalde kampgeld te doneren. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend en doen we omdat onze organisatie dit jaar al wel kosten heeft gemaakt en ook nog zal maken – onder meer voor (het onderhoud van) de kampterreinen, het secretariaat en lopende verzekeringen en (onderhouds)contracten. Uiteraard kunt u ook besluiten om geen geld terug te vragen, dan hoeft u dit formulier niet in te vullen.

Staat jouw kamp niet in onderstaand formulier? Dan is het (nog) niet mogelijk om geld terug te vragen. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Veelgestelde vragen’.

Nb. voor Vakantie’vier’kamp is het voldoende om één aanvraag per gezin/ontvangen factuur in te dienen.